• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 30 gramų likerio (kriaušių)
  • 20 gramų konjako
  • 30 gramų kalvadoso ((obuolių brendis))
  • šiek tiek citrinos žievelės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sušlapinkite taurės kraštus ir apibarstykite cukrumi.
    Sumaišykite citrinų sultis, kriaušių likerį, konjaką bei kalvadosą ir supilkite į paruoštą stiklinę.
    Papuoškite citrinos žievelės spirale.
    Skanaus.

Autorius: Ramunė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 30 gramų likerio (kriaušių)
  • 20 gramų konjako
  • 30 gramų kalvadoso ((obuolių brendis))
  • šiek tiek citrinos žievelės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sušlapinkite taurės kraštus ir apibarstykite cukrumi.
    Sumaišykite citrinų sultis, kriaušių likerį, konjaką bei kalvadosą ir supilkite į paruoštą stiklinę.
    Papuoškite citrinos žievelės spirale.
    Skanaus.

Autorius: Ramunė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų