• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kriaušių
  • 1 vienetas mandarinų
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 vienetas persikų
  • 750 mililitrų baltojo vyno
  • 100 mililitrų vandens (sodos)
  • šiek tiek ledukų
  • 50 mililitrų likerio (Triple sec arba Cointreau)
  • 1 sauja braškių
  • 1 vienetas kivių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus vaisius gerai nuplaukite.
    Obuolį, persiką, kivi, mandariną ir kriaušę nulupkite.
    Išpjaukite obuolio ir kriaušės sėklalizdžius, išimkite persiko kauliuką.
    Supjaustykite visus vaisius kubeliais ir sudėkite į didelį ąsotį.
    Braškes gerai nuplaukite, supjaustykite griežinėliais arba skiltelėmis ir sudėkite į tą patį ąsotį.
    Suberkite į ąsotį ant vaisių cukrų ir palikite taip vaisius bent 10 min.
    Tuomet supilkite likelį, vyną bei sodos vandenį, gerai išmaišykite, sudėkite ledukus ir patiekite šaltą.
    Skanaus.

Autorius: Milda

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kriaušių
  • 1 vienetas mandarinų
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 vienetas persikų
  • 750 mililitrų baltojo vyno
  • 100 mililitrų vandens (sodos)
  • šiek tiek ledukų
  • 50 mililitrų likerio (Triple sec arba Cointreau)
  • 1 sauja braškių
  • 1 vienetas kivių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus vaisius gerai nuplaukite.
    Obuolį, persiką, kivi, mandariną ir kriaušę nulupkite.
    Išpjaukite obuolio ir kriaušės sėklalizdžius, išimkite persiko kauliuką.
    Supjaustykite visus vaisius kubeliais ir sudėkite į didelį ąsotį.
    Braškes gerai nuplaukite, supjaustykite griežinėliais arba skiltelėmis ir sudėkite į tą patį ąsotį.
    Suberkite į ąsotį ant vaisių cukrų ir palikite taip vaisius bent 10 min.
    Tuomet supilkite likelį, vyną bei sodos vandenį, gerai išmaišykite, sudėkite ledukus ir patiekite šaltą.
    Skanaus.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų