PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą su puse miltinio cukraus išsukite iki baltumo, berkite vanilinį cukrų, įmuškite du kiaušinius ir sudėkite keturis trynius. Į gerai išsuktą masę įsijokite miltus, kepimo miltelius ir užmaišykite tešlą.
Baltymus išplakite iki standžių putų, į jas po truputį įplakite likusį miltinį cukrų. Išplakite baltymus atsargiai sukdami mediniu šaukštu (kabinkite nuo dugno viršaus link) įmaišykite į tešlą.
Krėskite tešlą į kepimo popieriumi išklotą apskritą sudėtinę formą ir šaukite į iki 170 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę. Kepkite 45 minutes.
Iškepusį biskvitą ataušinkite ant grotelių ir padalykite į tris papločius.
Trečdalį „Rududu“ sutepkite ant vieno papločio, uždenkite antruoju, kurį vėl aptepkite ir uždenkite trečiuoju papločiu, viršų ir šonus aptepkite likusiu kondensuotu pienu. Galite papuošti riešutais.