• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas krienų (tarkuoti)
  • 10 vienetų paprikų
  • 5 vienetai svogūnų
  • 1.5 valgomojo šaukšto taukų (riebalų) (tirpinti)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 4/5 stiklinės acto (3%)
  • šiek tiek druskos
  • 4/5 stiklinės grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas razinų
  • 100 gramų grybų (džiovinti)
  • 800 gramų kiškienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai supjaustytas svogūnas suberiamas į verdantį vandenį, pavirinama, suberiami prieskoniai, supilamas actas ir šiuo marinatu (karštu) užpilama mėsa. Marinuojama 24 val. Išgriebta mėsa nusausinama, apibarstoma miltais, sumaltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į troškintuvą, apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame puode. Išmirkyti grybai ir ankštiniai pipirai supjaustomi ir suberiami į puodą baigiant mėsą troškinti. Mėsa išgriebiama. Į skystį, kuriame troškinta mėsa, įpilama grietinės, sumaišytos su likusiais miltais, pridedama tarkuotų krienų, suberiamos razinos ir, dar truputį patroškinus, užpilama ant mėsos.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų