450 g margarino ir miltus išminkyti, kol margarinas pasiskirstys po miltus. 1 kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio, baltymą pilti į miltus, o trynį padėti į šalį. Likusius 3 kiaušinius sudėti taip pat į miltus, supilti grietinę, įdėti druskos ir viską gerai išminkyti, kad neliptų prie rankų. Tešlą dėti į šaldytuvą 30 min. Įdarui į faršą supjaustyti svogūnus, įpilti Vegetos, pipirų, 50 g margarino, pusę stiklinės virinto vandens ir viską gerai išminkyti. Iškočioti blyną, išspausti apskritimus, į juos dėti įdarą, sulenkti perpus ir gerai užsukti kraštus, kad kepant neišbėgtų sultinys. Likusį atskirtą trynį sumaišyti su trupučiu virinto vandens, išplakti, gautu mišiniu aptepti kibinus ir dėti į 190 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 30-40 min., kol gražiai apskrus ir pagels. Skanaus!
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
500 gramų margarino
3 vienetai svogūnų
600 gramų kiaulės faršo
4 vienetai kiaušinių
1 kilogramas kvietinių miltų
šiek tiek vandens (virintas)
šiek tiek druskos
200 gramų grietinės
šiek tiek prieskonių (Vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
450 g margarino ir miltus išminkyti, kol margarinas pasiskirstys po miltus. 1 kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio, baltymą pilti į miltus, o trynį padėti į šalį. Likusius 3 kiaušinius sudėti taip pat į miltus, supilti grietinę, įdėti druskos ir viską gerai išminkyti, kad neliptų prie rankų. Tešlą dėti į šaldytuvą 30 min. Įdarui į faršą supjaustyti svogūnus, įpilti Vegetos, pipirų, 50 g margarino, pusę stiklinės virinto vandens ir viską gerai išminkyti. Iškočioti blyną, išspausti apskritimus, į juos dėti įdarą, sulenkti perpus ir gerai užsukti kraštus, kad kepant neišbėgtų sultinys. Likusį atskirtą trynį sumaišyti su trupučiu virinto vandens, išplakti, gautu mišiniu aptepti kibinus ir dėti į 190 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 30-40 min., kol gražiai apskrus ir pagels. Skanaus!