INGREDIENTAI:
- 10 gramų bazilikų
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 10 gramų peletrūno
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- 20 gramų svogūnų (laiškai)
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų rūgpienio
- 1.5 gramo druskos
- 10 gramų sviesto (naminis, lydytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Du kiaušinius išplakti su smulkiai sukapotais svogūnlaiškiais, bazilikais, peletrūnais, druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Kepimo indelį ištepti lydytu sviestu, supilti plaktienę ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 min.
Į stiklinę įpilti 100 g rūgpienio, įspausti česnako skiltelę, išmaišyti, o ant viršaus užberti smulkintų krapų.
Skanaus.
Autorius: Vincentas Sakas