• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų bazilikų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 10 gramų peletrūno
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 20 gramų svogūnų (laiškai)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų rūgpienio
  • 1.5 gramo druskos
  • 10 gramų sviesto (naminis, lydytas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Du kiaušinius išplakti su smulkiai sukapotais svogūnlaiškiais, bazilikais, peletrūnais, druska ir maltais juodaisiais pipirais.
    Kepimo indelį ištepti lydytu sviestu, supilti plaktienę ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 min.
    Į stiklinę įpilti 100 g rūgpienio, įspausti česnako skiltelę, išmaišyti, o ant viršaus užberti smulkintų krapų.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų bazilikų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 10 gramų peletrūno
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 20 gramų svogūnų (laiškai)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų rūgpienio
  • 1.5 gramo druskos
  • 10 gramų sviesto (naminis, lydytas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Du kiaušinius išplakti su smulkiai sukapotais svogūnlaiškiais, bazilikais, peletrūnais, druska ir maltais juodaisiais pipirais.
    Kepimo indelį ištepti lydytu sviestu, supilti plaktienę ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 min.
    Į stiklinę įpilti 100 g rūgpienio, įspausti česnako skiltelę, išmaišyti, o ant viršaus užberti smulkintų krapų.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų