Svogūną, smulkiai supjausčius, pakepinti ant sviesto ar margarino, supilti grietinę, įberti pagal skonį prieskonių ir patroškinti. Kiaušinius suplakti ir ant silpnos liepsnos supilti į keptuvę su paruoštais svogūnais ir maišyti kol padažas sutirštės. Galiausiai suberti susmulkintus česnakus. Šis padažas tinka ant makaronų, koldūnų, cepelinų. Skanaus.
Autorius: Aurimas
INGREDIENTAI:
2 česnakų
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek sviesto
200 gramų grietinės
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną, smulkiai supjausčius, pakepinti ant sviesto ar margarino, supilti grietinę, įberti pagal skonį prieskonių ir patroškinti. Kiaušinius suplakti ir ant silpnos liepsnos supilti į keptuvę su paruoštais svogūnais ir maišyti kol padažas sutirštės. Galiausiai suberti susmulkintus česnakus. Šis padažas tinka ant makaronų, koldūnų, cepelinų. Skanaus.