• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3/4 arbatinio šaukštelio čiobrelių (smulkinti, džiovinti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1.5 stiklinės moliūgų (minkštimas, pjaustytas kubeliais)
  • 3 vienetai morkų
  • 2 stiklinės pastarnokų (pjaustytas kubeliais)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis šalavijų (smulkintas, džiovintas)
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 800 gramų kiaulės nugarinės (be kaulų)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 stiklinės sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiauliena supjaustoma didesniais kubeliais.
    Morkos nuskutamos ir supjaustomos storesniais griežinėliais.
    Svogūnas nulupamas ir susmulkinamas.
    Supilamas į puodą sultinys, sudedama kiauliena, morkos, svogūnas, pastarnokai, moliūgas, šalavijas, čiobreliai, viskas paskaninama druska bei pipirais.
    Uždengus, troškinama virš mažos ugnies apie 1,5 val.
    Nedideliame dubenyje sumaišomas ištirpdytas sviestas bei miltai ir įmaišoma į troškinį.
    Tuomet padidinama ugnis, uždengiama ir patroškinama dar apie 30-45 min.
    Patiekiamas karštas su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Orinta

INGREDIENTAI:

  • 3/4 arbatinio šaukštelio čiobrelių (smulkinti, džiovinti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1.5 stiklinės moliūgų (minkštimas, pjaustytas kubeliais)
  • 3 vienetai morkų
  • 2 stiklinės pastarnokų (pjaustytas kubeliais)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis šalavijų (smulkintas, džiovintas)
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 800 gramų kiaulės nugarinės (be kaulų)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 stiklinės sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiauliena supjaustoma didesniais kubeliais.
    Morkos nuskutamos ir supjaustomos storesniais griežinėliais.
    Svogūnas nulupamas ir susmulkinamas.
    Supilamas į puodą sultinys, sudedama kiauliena, morkos, svogūnas, pastarnokai, moliūgas, šalavijas, čiobreliai, viskas paskaninama druska bei pipirais.
    Uždengus, troškinama virš mažos ugnies apie 1,5 val.
    Nedideliame dubenyje sumaišomas ištirpdytas sviestas bei miltai ir įmaišoma į troškinį.
    Tuomet padidinama ugnis, uždengiama ir patroškinama dar apie 30-45 min.
    Patiekiamas karštas su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Orinta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų