• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 mililitrų ananasų (konservuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos kepsnius įtrinkite druska, pipirais ir apdėkite svogūnu.
    Mėsą užpilkite sojos padažu ir konservuotų ananasų antpilu. Marinuoti apie 6-8 valandas.
    Kepti kepsnius grilyje kartu su konservuotais ananasų griežinėliais.

Autorius: Ana

INGREDIENTAI:

  • 400 mililitrų ananasų (konservuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos kepsnius įtrinkite druska, pipirais ir apdėkite svogūnu.
    Mėsą užpilkite sojos padažu ir konservuotų ananasų antpilu. Marinuoti apie 6-8 valandas.
    Kepti kepsnius grilyje kartu su konservuotais ananasų griežinėliais.

Autorius: Ana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų