Kiaulienos nugarinę supjaustykite 1-2 cm storio gabaliukais. Rozmariną sumaišykite su čiobreliais, druska ir pipirais. Šiuo mišiniu įtrinkite mėsą. Nugarinės kepsnelius apliekite aliejumi ir apšlakstykite citrinos sultimis. Marinuotis mėsa turi bent 12 valandų.
Kepkite ant grotelių ar ant laužo, kol abi kepsnelio pusės gražiai apskrus.
Labai skanu su majonezo padažu.
Autorius: Gerda
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas rozmarino
1 kilogramas kiaulės nugarinės
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
5 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos nugarinę supjaustykite 1-2 cm storio gabaliukais. Rozmariną sumaišykite su čiobreliais, druska ir pipirais. Šiuo mišiniu įtrinkite mėsą. Nugarinės kepsnelius apliekite aliejumi ir apšlakstykite citrinos sultimis. Marinuotis mėsa turi bent 12 valandų.
Kepkite ant grotelių ar ant laužo, kol abi kepsnelio pusės gražiai apskrus.