• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 120 gramų slyvų (džiovintos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulienos (filė)
  • 150 mililitrų alaus (šviesus)
  • 250 mililitrų vandens
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą sudėti į aliejumi pateptą kepimo formą. Apdėti supjaustytomis bulvėmis, stambiai supjaustytais svogūnais, išmirkytomis vandenyje slyvomis. Užpilti alumi ir vandeniu, užberti prieskonius ir druską.
    Troškinti nekarštoje orkaitėje, kol kiauliena ir bulvės suminkštės, o skystis išgaruos. Baigiant troškinti, pabarstyti žalumynais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų