• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai krienų (tarkuoti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas petražolių (šakelė)
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 1 kilogramas seliavų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytos seliavos (galvų nenupjauti) įtrinamos druska su prieskoniais, pavoliojamos miltuose, iškepamos įkaitintame aliejuje ir sudedamos į pusdubenį. Apdėliojamos kapotais kiaušiniais, sumaišytais su krienais, apibarstomos smulkiai supjaustytomis petražolėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų