Filė supjaustyti mažesniais gabalėliais, apibarstyti druska bei žuvies prieskoniais ir palikti 15 minučių pasimarinuoti. Tešlai kiaušinius išplakti su šiek tiek druskos, supilti pieną, suberti miltus ir išmaišyti iki vientisos masės. Žuvies filė gabaliukus apvolioti tešloje ir iškepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Patiekti šiltus, kaip pagrindinį patiekalą, arba šaltus, kaip užkandį. Skanaus.
Autorius: Zita
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
250 gramų lydekų (filė)
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek prieskonių (žuviai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Filė supjaustyti mažesniais gabalėliais, apibarstyti druska bei žuvies prieskoniais ir palikti 15 minučių pasimarinuoti. Tešlai kiaušinius išplakti su šiek tiek druskos, supilti pieną, suberti miltus ir išmaišyti iki vientisos masės. Žuvies filė gabaliukus apvolioti tešloje ir iškepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Patiekti šiltus, kaip pagrindinį patiekalą, arba šaltus, kaip užkandį. Skanaus.