Pakelį šaldytų glazūruotų krevečių su kiautu atšildyti keptuvėje ant įkaitusios kaitlentės, kai ištirps, nupilti vandenį, įdėti sviesto ir kepinti toliau. Grūstuvėje sutrinti prieskonius ir suberti į keptuvę, dar minutę pakaitinti ir sukrauti į lėkštę. Ant viršaus išspausti citrinos sulčių, skanaus!
Autorius: Dovile
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
šiek tiek kmynų
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
šiek tiek krevečių su kevalu
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
šiek tiek prieskonių (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pakelį šaldytų glazūruotų krevečių su kiautu atšildyti keptuvėje ant įkaitusios kaitlentės, kai ištirps, nupilti vandenį, įdėti sviesto ir kepinti toliau. Grūstuvėje sutrinti prieskonius ir suberti į keptuvę, dar minutę pakaitinti ir sukrauti į lėkštę. Ant viršaus išspausti citrinos sulčių, skanaus!