Sudedame riestainius į dubenį ir užpylę šiltu pienu paliekame maždaug 15-20 min., kad suminkštėtų, bet nepasileistų. Sutarkuojame sūrį. Kiaulienos faršą sumaišome su jautienos faršu, druska, pipirais bei mėsos prieskoniais. Dedame ant aliejumi pateptos skardos riestainius, į jų vidurį sudedame mėsos faršą ir viską apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame apie 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru. Gero apetito!
Sudedame riestainius į dubenį ir užpylę šiltu pienu paliekame maždaug 15-20 min., kad suminkštėtų, bet nepasileistų. Sutarkuojame sūrį. Kiaulienos faršą sumaišome su jautienos faršu, druska, pipirais bei mėsos prieskoniais. Dedame ant aliejumi pateptos skardos riestainius, į jų vidurį sudedame mėsos faršą ir viską apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame apie 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru. Gero apetito!