• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų bandelių (riestainiai)
  • 350 gramų kiaulės faršo
  • 150 gramų jautienos faršo
  • 500 mililitrų pieno
  • 150 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudedame riestainius į dubenį ir užpylę šiltu pienu paliekame maždaug 15-20 min., kad suminkštėtų, bet nepasileistų.
    Sutarkuojame sūrį.
    Kiaulienos faršą sumaišome su jautienos faršu, druska, pipirais bei mėsos prieskoniais.
    Dedame ant aliejumi pateptos skardos riestainius, į jų vidurį sudedame mėsos faršą ir viską apibarstome tarkuotu sūriu.
    Kepame apie 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
    Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru.
    Gero apetito!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų bandelių (riestainiai)
  • 350 gramų kiaulės faršo
  • 150 gramų jautienos faršo
  • 500 mililitrų pieno
  • 150 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudedame riestainius į dubenį ir užpylę šiltu pienu paliekame maždaug 15-20 min., kad suminkštėtų, bet nepasileistų.
    Sutarkuojame sūrį.
    Kiaulienos faršą sumaišome su jautienos faršu, druska, pipirais bei mėsos prieskoniais.
    Dedame ant aliejumi pateptos skardos riestainius, į jų vidurį sudedame mėsos faršą ir viską apibarstome tarkuotu sūriu.
    Kepame apie 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
    Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru.
    Gero apetito!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų