INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 2 vienetai salierų (griežinėliai)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 600 gramų aguročių
- 200 gramų grybų (švieži)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aguročiai nulupami, supjaustomi 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Grybai supjaustomi, morkos bei salierai stambiai sutarkuojami ir iššutinami svieste. Vėliau sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, supilama grietinė. Masė pasūdoma ir viskas baigiama troškinti.
Aguročiai tiekiami sudėti eilute pašildytame pusdubenyje, šalia — troškinti grybai su daržovėmis.
REKLAMA