• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto kiaušinių
  • 140 gramų lašišų (filė be odos)
  • 80 gramų starkių (filė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais, patiekiamas su šafrano padažu ir kietuoju sūriu apkeptais pievagrybiais.

    Padažui reikės:
    - Šafranas – 0,01g
    - Grietinėlė – 50g
    - Citrina – 1vnt.
    - Druska, pipirai

    Įdaryti pievagrybiai. Dar reiks:
    - Pievagrybiai – 5vnt.
    - Grietinėlė – 20g
    - Sūdyta lašiša – 40g
    - Kietasis sūris – 20g

    Lašišų filė pašlakstykite citrinų sultimis, įtrinkite druska bei maltais pipirais. Sterko filė sutrinkite elektriniu maišytuvu, įdėkite išplaktą pusę kiaušinio, piene pamirkytą batoną be plutelės, supilkite grietinėlę ir vėl sutrinkite. Įberkite druskos, pipirų ir žuvų prieskonių. Sterkų masę įdėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite ant lašišų filė. Kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 7-12 minučių.

    Paruoškite padažą:
    Vandenyje ištirpinkite šafraną, įpilkite grietinėlės, užvirinkite, įspauskite citrinų sulčių, įberkite druskos ir pipirų.

    Pagaminkite pievagrybius:
    Nuplaukite, nulupkite galvutes ir nupjaukite kotelius. Į išplaktą grietinėlę įdėkite smulkiai sukapotas sūdytas lašišas, įtarkuokite kietojo sūrio, išmaišykite ir šia mase įdarykite pievagrybių galvutes. Ant viršaus užtarkuokite kietojo sūrio. Pievagrybius kepkite orkaitėje 10-15 minučių.

    Skanaus!

    Gaminkite patys arba užsisakykite maisto į namus iš http://www.keptaantis.lt

    (Receptas bei nuotrauka priklauso Vilniaus senamiestyje įsikūrusiam restoranui "Lokys")

Autorius: http://www.keptaantis.lt

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto kiaušinių
  • 140 gramų lašišų (filė be odos)
  • 80 gramų starkių (filė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais, patiekiamas su šafrano padažu ir kietuoju sūriu apkeptais pievagrybiais.

    Padažui reikės:
    - Šafranas – 0,01g
    - Grietinėlė – 50g
    - Citrina – 1vnt.
    - Druska, pipirai

    Įdaryti pievagrybiai. Dar reiks:
    - Pievagrybiai – 5vnt.
    - Grietinėlė – 20g
    - Sūdyta lašiša – 40g
    - Kietasis sūris – 20g

    Lašišų filė pašlakstykite citrinų sultimis, įtrinkite druska bei maltais pipirais. Sterko filė sutrinkite elektriniu maišytuvu, įdėkite išplaktą pusę kiaušinio, piene pamirkytą batoną be plutelės, supilkite grietinėlę ir vėl sutrinkite. Įberkite druskos, pipirų ir žuvų prieskonių. Sterkų masę įdėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite ant lašišų filė. Kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 7-12 minučių.

    Paruoškite padažą:
    Vandenyje ištirpinkite šafraną, įpilkite grietinėlės, užvirinkite, įspauskite citrinų sulčių, įberkite druskos ir pipirų.

    Pagaminkite pievagrybius:
    Nuplaukite, nulupkite galvutes ir nupjaukite kotelius. Į išplaktą grietinėlę įdėkite smulkiai sukapotas sūdytas lašišas, įtarkuokite kietojo sūrio, išmaišykite ir šia mase įdarykite pievagrybių galvutes. Ant viršaus užtarkuokite kietojo sūrio. Pievagrybius kepkite orkaitėje 10-15 minučių.

    Skanaus!

    Gaminkite patys arba užsisakykite maisto į namus iš http://www.keptaantis.lt

    (Receptas bei nuotrauka priklauso Vilniaus senamiestyje įsikūrusiam restoranui "Lokys")

Autorius: http://www.keptaantis.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų