• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas ešerių ((maždaug 700g svorio))
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 30 gramų baltojo vyno
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas pankolių (gumbai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pankolio gumbas nuplaunamas ir smulkiai supjaustomas.
    Žuvis išvaloma, nuplaunama ir nupjaunama galva bei pelekai.
    Apdorota žuvis įtrinama druska bei pipirais ir dedama į kepimo indą.
    Žuvies viršus šiek tiek įpjaunamas ir į tas įpjovas sudedami citrinos griežinėliai.
    Viskas apšlakstoma alyvuogių aliejumi, sudedamas susmulkintas pankolis ir supilamas vynas.
    Kepama apie 30-40 min. 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Patiekiamas šiltas su rozmarino šakelėmis bei orkaitėje keptomis bulvėmis.
    Skanaus

Autorius: Vida

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas ešerių ((maždaug 700g svorio))
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 30 gramų baltojo vyno
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas pankolių (gumbai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pankolio gumbas nuplaunamas ir smulkiai supjaustomas.
    Žuvis išvaloma, nuplaunama ir nupjaunama galva bei pelekai.
    Apdorota žuvis įtrinama druska bei pipirais ir dedama į kepimo indą.
    Žuvies viršus šiek tiek įpjaunamas ir į tas įpjovas sudedami citrinos griežinėliai.
    Viskas apšlakstoma alyvuogių aliejumi, sudedamas susmulkintas pankolis ir supilamas vynas.
    Kepama apie 30-40 min. 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Patiekiamas šiltas su rozmarino šakelėmis bei orkaitėje keptomis bulvėmis.
    Skanaus

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų