• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 2.5 valgomojo šaukšto sviesto (tirpintas)
  • 1 kilogramas žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies filė apšlakstoma citrinos sultimis, pavoliojama miltuose, išplaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir apkepama aliejuje. Supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, pagardinamas prieskoniais, druska. Žuvis sudedama į puodą, ant viršaus užpilama sviesto, truputį pakaitinama. Žuvis tiekiama pusdubenyje, apdėliota svogūnais ir apibarstyta tarkuotu sūriu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų