INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- šiek tiek džiūvesėlių
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 2.5 valgomojo šaukšto sviesto (tirpintas)
- 1 kilogramas žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvies filė apšlakstoma citrinos sultimis, pavoliojama miltuose, išplaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir apkepama aliejuje. Supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, pagardinamas prieskoniais, druska. Žuvis sudedama į puodą, ant viršaus užpilama sviesto, truputį pakaitinama. Žuvis tiekiama pusdubenyje, apdėliota svogūnais ir apibarstyta tarkuotu sūriu.
REKLAMA