REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mes mėgstam keptą vištą, turbūt kaip ir daugelis. Kepu ją įvairiai: su raugintais kopūstais, ryžiais, obuoliais... Šį kartą višta su citrina ir rozmarinais. Man ji tobula ir ,atrodo, skaniausia kokią iki šiol valgiau...
Imam viščiuką, švariai nuplaunam ir nusausinam. Visus prieskonius sumaišom ir jais gerai įtrinam vištą. Uždengiam ir paliekam šaldytuve. Citriną labai švariai nuplauname ir pakaitinam mikrobangų krosnelėje 2 min. (per tą laiką ji suminkštėja). Tada ją subadome peiliu ir dedame į vištos vidų. - Vištą aš kepiau kartu su bulvėm. Bulves nuskusti, švariai nuplauti ir perpjauti į 4 dalis.Pabarstyti druska, citrinpipiriais ir įspausti česnako bei gerai išmaišyti. Vištą dedame į kepimo rankovę, aplinkui sudedame bulves.
- Kepame orkaitėj 180 - 190°C apie 45 min. Kepimas priklauso ir nuo orkaitės.
Skanaus.
REKLAMA