Viename dubenyje sumaišykite majonezą, čili miltelius, citrinos sultis, parmezano sūrį, išspaustą česnaką, druską ir pipirus. Kitame dubenėlyje, sumaišykite susmulkintas petražoles ir džiūvėsėlius. Ant vienos menkės filė pusės sudėkite sūrio ir majonezo mišinį ir abi menkės puses apvoliokite džiūvėsėlių ir petražolių mišinyje. Menkę dėkite į folija išklotą ir alyvuogių aliejumi pateptą kepimo skardą. Kepkite apie 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Patiekite su citrinos griežinėliu. Skanaus.
Viename dubenyje sumaišykite majonezą, čili miltelius, citrinos sultis, parmezano sūrį, išspaustą česnaką, druską ir pipirus. Kitame dubenėlyje, sumaišykite susmulkintas petražoles ir džiūvėsėlius. Ant vienos menkės filė pusės sudėkite sūrio ir majonezo mišinį ir abi menkės puses apvoliokite džiūvėsėlių ir petražolių mišinyje. Menkę dėkite į folija išklotą ir alyvuogių aliejumi pateptą kepimo skardą. Kepkite apie 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Patiekite su citrinos griežinėliu. Skanaus.