• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų kiaulės lašinių
  • 1 arbatinis šaukštelis taukų (riebalų)
  • 1 kilogramas jautienos (nugarinė)
  • šiek tiek druskos
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (jautienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1-2 paras mėsa laikoma šaltai. Mėsa apibarstoma prieskoniais jautienai ir užpilama aliejumi.
    Prieš kepant mėsa įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
    Mėsos kepsnius taip pat galima kepti griliuje.

Autorius: Gustė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų kiaulės lašinių
  • 1 arbatinis šaukštelis taukų (riebalų)
  • 1 kilogramas jautienos (nugarinė)
  • šiek tiek druskos
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (jautienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1-2 paras mėsa laikoma šaltai. Mėsa apibarstoma prieskoniais jautienai ir užpilama aliejumi.
    Prieš kepant mėsa įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
    Mėsos kepsnius taip pat galima kepti griliuje.

Autorius: Gustė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų