• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 40 centimetrų kiaulienos šonkaulių
  • 1500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 žiupsnelis žalumynų
  • 1 sauja marinuotų grybų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 40 centimetrų kiaulienos šonkaulių
  • 1500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 žiupsnelis žalumynų
  • 1 sauja marinuotų grybų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkauliukus marinuoti parą laiko įtrynus prieskoniais.
    Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu bei česnaku, prieskoniais ir kiaušiniais.
    Šonkaulių tarpuose daryti 4 - 5 cm gylio įpjovas.
    Susukti šonkaulių juostą, ją sutvirtinti mediniais dantų krapštukais ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
  2. Į vidurį sudėti paruoštą faršą.
    Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
    Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
    Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų