Iš grūsto česnako, išspaustų apelsinų sulčių, "Tabasko" padažo, pipirų, druskos ir aliejaus paruošti marinatą, juo įtrinti supjaustytą mėsą ir valandai palikti šaltai. Jau pastovėjusią mėsą sudėti į aliejumi pašlakstytą keptuvę ir ant silpnos ugnies kepti kol abi pusės gražiai paruduos. Garnyrui tinka Itališkos salotos, marinuoti agurkėliai ir skrudintos bulvytės.
Autorius: Justelez
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
500 gramų kiaulienos
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
4 lašai tabasko padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš grūsto česnako, išspaustų apelsinų sulčių, "Tabasko" padažo, pipirų, druskos ir aliejaus paruošti marinatą, juo įtrinti supjaustytą mėsą ir valandai palikti šaltai. Jau pastovėjusią mėsą sudėti į aliejumi pašlakstytą keptuvę ir ant silpnos ugnies kepti kol abi pusės gražiai paruduos. Garnyrui tinka Itališkos salotos, marinuoti agurkėliai ir skrudintos bulvytės.