• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų kiaulienos
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 4 lašai tabasko padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš grūsto česnako, išspaustų apelsinų sulčių, "Tabasko" padažo, pipirų, druskos ir aliejaus paruošti marinatą, juo įtrinti supjaustytą mėsą ir valandai palikti šaltai. Jau pastovėjusią mėsą sudėti į aliejumi pašlakstytą keptuvę ir ant silpnos ugnies kepti kol abi pusės gražiai paruduos. Garnyrui tinka Itališkos salotos, marinuoti agurkėliai ir skrudintos bulvytės.

Autorius: Justelez

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų kiaulienos
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 4 lašai tabasko padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš grūsto česnako, išspaustų apelsinų sulčių, "Tabasko" padažo, pipirų, druskos ir aliejaus paruošti marinatą, juo įtrinti supjaustytą mėsą ir valandai palikti šaltai. Jau pastovėjusią mėsą sudėti į aliejumi pašlakstytą keptuvę ir ant silpnos ugnies kepti kol abi pusės gražiai paruduos. Garnyrui tinka Itališkos salotos, marinuoti agurkėliai ir skrudintos bulvytės.

Autorius: Justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų