INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (džiovinti, lapai)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių ("Dižono")
- 500 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Pagardinti druska bei pipirais.
Gerai įtrinti "Dižono" garstyčiomis. Leisti pastovėti apie pora valandų.
Prieš kepant ant kiekvieno kepsnio dėti džiovinto baziliko ir lengvai prispausti.
Kepti grilyje.
Tiekti su sūriu (skaniausiai su brinza).
Skanaus.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (džiovinti, lapai)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių ("Dižono")
- 500 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Pagardinti druska bei pipirais.
Gerai įtrinti "Dižono" garstyčiomis. Leisti pastovėti apie pora valandų.
Prieš kepant ant kiekvieno kepsnio dėti džiovinto baziliko ir lengvai prispausti.
Kepti grilyje.
Tiekti su sūriu (skaniausiai su brinza).
Skanaus.
Autorius: Kristina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI