INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė mandarinų (konservuoti)
- 1 stiklinė ryžių
- 2 stiklinės žirnių (žali)
- 300 gramų kiaulės kepenų
- šiek tiek kvietinių miltų
- šiek tiek sojos padažo
- 2 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek čili pipirų (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti ryžius. Žirnelius pakepinti ir sumaišyti su ryžiais, pridėti sojos padažo ir pastatyti šiltoje vietoje. kepenis apibarstyti druska ir čili pipiru, apvolioti miltuose ir apkepinti iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, pašlakstyti sojos padažu. Konservuotus mandarinus taip pat apkepinti. Patiekalą patiekti lėkštėje: ryžiai, virš jų kepenys, viršuje mandarinai.
REKLAMA