INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bananų
- 0.5 vieneto citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas svogūnų
- 130 gramų veršienos (kepenys)
- 60 mililitrų baltojo vyno
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Riekelėmis supjaustytas kepenis užpilti marinatu, pagamintu iš sutarkuoto svogūno, sutrintų lauro lapų, juodųjų pipirų, druskos, vyno ir išspaustų pusės citrinos sulčių. Parą palaikyti.
Kepenis išimti, nusausinti, apkepinti aliejuje.
Marinatą perkošti, sudėti kepenų gabaliukus ir 3-4 minutes pakaitinti. Sudėti pertrintą bananą, išmaišyti, nukelti nuo ugnies.
Patiekiamos karštos, su padažu ir virtais ryžiais.
REKLAMA