• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek imbierų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek muskato
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kiaulienos
  • 400 gramų kiaulės kepenų
  • 100 gramų kiaulės lašinių
  • 500 gramų veršienos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų batono
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų aliejaus
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • 50 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa, kepenys, daržovės ir grybai išverdami.
    Baigiant virti, sudedami lašiniai, pasūdoma ir verdama, kol suminkštėja.
    Išvirusi mėsa atvėsinama sultinyje, o kepenys išimamos, nuėmus plėves, supjaustomos ir patroškinamos aliejuje apie 5 minutes.
    Mėsa, kepenys ir išmirkytas sultinyje batonas permalami du kartus.
    Į masę įmušami kiaušiniai, sudedami prieskoniai, pasūdoma ir išsukama iki purios masės.
    Kepimo forma ištepama aliejumi, išklojama virtais lašiniais, sukrečiama masė ir kepama 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 min.
    Išėmus, kai formoje paštetas ataušta, jis išverčiamas į lėkštę ir papuošiamas žalumynais.
    Skanaus.

Autorius: Ilma

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek imbierų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek muskato
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kiaulienos
  • 400 gramų kiaulės kepenų
  • 100 gramų kiaulės lašinių
  • 500 gramų veršienos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų batono
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų aliejaus
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • 50 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa, kepenys, daržovės ir grybai išverdami.
    Baigiant virti, sudedami lašiniai, pasūdoma ir verdama, kol suminkštėja.
    Išvirusi mėsa atvėsinama sultinyje, o kepenys išimamos, nuėmus plėves, supjaustomos ir patroškinamos aliejuje apie 5 minutes.
    Mėsa, kepenys ir išmirkytas sultinyje batonas permalami du kartus.
    Į masę įmušami kiaušiniai, sudedami prieskoniai, pasūdoma ir išsukama iki purios masės.
    Kepimo forma ištepama aliejumi, išklojama virtais lašiniais, sukrečiama masė ir kepama 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 min.
    Išėmus, kai formoje paštetas ataušta, jis išverčiamas į lėkštę ir papuošiamas žalumynais.
    Skanaus.

Autorius: Ilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų