• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo jautienos (kepenėlės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 5 vienetai svogūnų
  • 3 vienetai morkų (didelės)
  • 150 gramų grietinės
  • 150 gramų pomidorų padažo
  • 200 gramų majonezo
  • 1 galva česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo jautienos (kepenėlės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 5 vienetai svogūnų
  • 3 vienetai morkų (didelės)
  • 150 gramų grietinės
  • 150 gramų pomidorų padažo
  • 200 gramų majonezo
  • 1 galva česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenėlės kartu su 2 svogūnais permalti per mėsmalę, įmušti kiaušinius, įberti miltus, druską, pipirus ir viską išmaišyti.
  2. Iš šios masės kepti blynus (kaip lietinius).
  3. Majonezą sumaišyti kartu su grietine ir su pomidorų padažu, išspausti česnaką ir viską sumaišyti.
  4. Likusius svogūnus pakepinti kartu su morkomis.
  5. Formuojam torta: ant lekštės dedam1 kepenėlių blyną, užtepam jau padarytu padažų, o ant padažo dedam kepintus svogūnus su morkomis. Ir taip sluoksniuojame visus blynus.
  6. Papuošiame virtais kiaušiniais, čeri pomidoriukais ir žalumynais . Torto kraštus aplipdome likusiom morkom su svogūnais. Galima apibarstyti sezamo sėklomis(papuošimas priklauso nuo jūsų skonio).

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų