• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 140 gramų miltai
  • 80 gramų cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 120 mililitrų pieno
  • 1 vienetas kiaušinių (dideli)
  • 60 gramų sviesto (lydytas)
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota)
  • 1 sauja uogų
  • Viršui:
  • 2 stiklinės cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai maltų migdolų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 140 gramų miltai
  • 80 gramų cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 120 mililitrų pieno
  • 1 vienetas kiaušinių (dideli)
  • 60 gramų sviesto (lydytas)
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota)
  • 1 sauja uogų
  • Viršui:
  • 2 stiklinės cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai maltų migdolų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Miltus persijoti, sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais.
    Atskirai sumaišyti pieną, kiaušinį, sviestą.
  2. Sumaišyti abu mišinius ir suberti uogas (šiuo atveju dideli juodieji serbentai).
    Cukrų sumaišyti su maltais migdolais ir apibarstyti kiekvieną keksiuką.
    Kepti 20 minučių.
    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų