Sumaišykite cukrų su kakava, miltais ir kepimo milteliais. Pieną sumaišykite su jogurtu, riešutų kremu ir kiaušiniu. Sausų produktų mišinį sumaišykite su pieno-jogurto-kremo ir kiaušinių plakiniu. Keksų tešlą supilkite į formeles, išteptas sviestu, ir kepkite 15-20 min. 180° C orkaitėje. Iškepusius gausiai apibarstykite cukraus pudra.
Autorius: Arūnė
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus
50 gramų kakavos
1 vienetas kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
0.5 stiklinės pieno
200 gramų jogurto (natūralus)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
0.5 stiklinės riešutų kremo („Nutella“)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite cukrų su kakava, miltais ir kepimo milteliais. Pieną sumaišykite su jogurtu, riešutų kremu ir kiaušiniu. Sausų produktų mišinį sumaišykite su pieno-jogurto-kremo ir kiaušinių plakiniu. Keksų tešlą supilkite į formeles, išteptas sviestu, ir kepkite 15-20 min. 180° C orkaitėje. Iškepusius gausiai apibarstykite cukraus pudra.