• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 20 gramų kavos (malta)
  • 150 gramų medaus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 50 gramų razinų
  • 3 gramai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Medus ištrinamas su sviestu, trinant įmušama po vieną kiaušinį, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais, malta kava, prieskoniai, razinos. Paruošta tešla sukrečiama į aliejumi išteptą pergamentiniu popieriumi išklotą formą, išilgai giliai įpjaunama peiliu ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje apie 1 val. Keksas atvėsinamas formoje, vėliau išverčiamas ir apsijojamas miltiniu cukrumi.

Autorius: Audronė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 20 gramų kavos (malta)
  • 150 gramų medaus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 50 gramų razinų
  • 3 gramai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Medus ištrinamas su sviestu, trinant įmušama po vieną kiaušinį, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais, malta kava, prieskoniai, razinos. Paruošta tešla sukrečiama į aliejumi išteptą pergamentiniu popieriumi išklotą formą, išilgai giliai įpjaunama peiliu ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje apie 1 val. Keksas atvėsinamas formoje, vėliau išverčiamas ir apsijojamas miltiniu cukrumi.

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų