Pirmajam sluoksniui į taures pripilkite pasūdytų ir pipirais paskanintų pomidorų sulčių. Antrajam sluoksniui lygiomis dalimis sumaišykite 1/3 recepte nurodyto kefyro ir pomidorų sulčių kiekio. Pabarstykite druska ir pilkite į taures silpna srovele per nuožulnų peilį. Trečiajam sluoksniui kefyrą pasūdykite ir supilkite į taures, kaip ir antrąjį sluoksnį. Kokteilių taures papuoškite petražolėmis. Skanaus.
Autorius: Rimas
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
0.5 litro kefyro
0.5 litro pomidorų sulčių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmajam sluoksniui į taures pripilkite pasūdytų ir pipirais paskanintų pomidorų sulčių. Antrajam sluoksniui lygiomis dalimis sumaišykite 1/3 recepte nurodyto kefyro ir pomidorų sulčių kiekio. Pabarstykite druska ir pilkite į taures silpna srovele per nuožulnų peilį. Trečiajam sluoksniui kefyrą pasūdykite ir supilkite į taures, kaip ir antrąjį sluoksnį. Kokteilių taures papuoškite petražolėmis. Skanaus.