Aviena supjaustoma 2 cm ilgio ir 1 cm storio gabaliukais, truputį pamušama ir šiek tiek palaikoma iš aliejaus, svogūnų, pipirų, druskos bei sukapotų česnakų paruoštame marinate. Po to ji sumaustoma ant iešmų pakaitomis su svogūnų, pomidorų ir lašiniukų griežinėliais. Kepama ant medžio žarijų arba tiesiog keptuvėje aliejuje ar margarine. Šašlykai paduodami su ryžių koše arba svogūnų laiškais bei daržovėmis. Skanaus.
Autorius: Rima
INGREDIENTAI:
2 vienetai česnakų (skiltelės)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek petražolių
200 gramų pomidorų pastos
šiek tiek svogūnų (laiškai)
šiek tiek svogūnų (pjaustyti žiedais)
200 gramų kiaulės lašinių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
500 gramų avienos (minkšta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aviena supjaustoma 2 cm ilgio ir 1 cm storio gabaliukais, truputį pamušama ir šiek tiek palaikoma iš aliejaus, svogūnų, pipirų, druskos bei sukapotų česnakų paruoštame marinate. Po to ji sumaustoma ant iešmų pakaitomis su svogūnų, pomidorų ir lašiniukų griežinėliais. Kepama ant medžio žarijų arba tiesiog keptuvėje aliejuje ar margarine. Šašlykai paduodami su ryžių koše arba svogūnų laiškais bei daržovėmis. Skanaus.