Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami. Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu. Troškinami 30 min. Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais. Skanaus.
Autorius: Vidas
INGREDIENTAI:
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
1 vienetas porų
1 vienetas salierų
500 gramų voveraičių
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai sviesto
1.5 stiklinės sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami. Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu. Troškinami 30 min. Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais. Skanaus.