INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 valgomieji šaukštai graikinių riešutų (smulkinti)
- šiek tiek melisų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 100 gramų vynuogių sulčių
- šiek tiek aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 3 vienetai gelteklių (šaknys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.
REKLAMA