Bananus nulupti. Keptuvėje ištirpinti gabalėlį sviesto kartu su šlakeliu alyvuogių aliejaus ir apkepinti abi bananų puseles. Išspausti sultis iš pusės greipfruto ir jose pamirkyti bananus. Tada vėl kepti bananus keptuvėje apie 2 min., kol išgaruos sultys. Bananų viršų apibarstyti cinamonu ir apipilti konjaku ir dar kepti apie 2 min. Gatavus bananus sudėti į lėkštę, galima apibarstyti cukraus pudra arba papuošti plakta grietinėle.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
8 vienetai bananų (nedideli)
šiek tiek cinamono
0.5 vieneto greipfruktų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek sviesto
20 mililitrų konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bananus nulupti. Keptuvėje ištirpinti gabalėlį sviesto kartu su šlakeliu alyvuogių aliejaus ir apkepinti abi bananų puseles. Išspausti sultis iš pusės greipfruto ir jose pamirkyti bananus. Tada vėl kepti bananus keptuvėje apie 2 min., kol išgaruos sultys. Bananų viršų apibarstyti cinamonu ir apipilti konjaku ir dar kepti apie 2 min. Gatavus bananus sudėti į lėkštę, galima apibarstyti cukraus pudra arba papuošti plakta grietinėle.