• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 40 gramų krienų
  • 60 gramų obuolių
  • 50 gramų salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų karpių
  • šiek tiek acto
  • šiek tiek prieskonių (žuvies sultinys)
  • 20 gramų žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karpį supjaustykite ir apipilkite atskiestu actu. Po to dėkite žuvį į sultinį ir virkite. Įdėkite supjaustytą svogūną, salierų, petražolių, paskaninkite pipirais ir lauro lapais. Išvirus karpiui viską ataušinkite. Karpis patiekiamas su tarkuotų krienų ir obuolių padažu ir žalumynais. Tinka prie sultinio.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų