Stambiai supjaustytą žuvį apkepiname keptuvėje, po to apkepiname svogūnus, daug daug česnakų, beriame žuvies prieskonių, viską sudedame į gilią skardą, įpilame vandens ir pusę stiklinės raudonojo vyno. Troškiname 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 2 valandas. Tai albaniškas receptas, jį tos tautos žmonės valgo tik su duona, bet man labai skanu su orkaitėje keptomis bulvėmis :)
Autorius: justna
INGREDIENTAI:
šiek tiek česnakų
3 vienetai svogūnų (labai dideli)
šiek tiek karpių
0.5 stiklinės raudonojo vyno
šiek tiek prieskonių (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Stambiai supjaustytą žuvį apkepiname keptuvėje, po to apkepiname svogūnus, daug daug česnakų, beriame žuvies prieskonių, viską sudedame į gilią skardą, įpilame vandens ir pusę stiklinės raudonojo vyno. Troškiname 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 2 valandas. Tai albaniškas receptas, jį tos tautos žmonės valgo tik su duona, bet man labai skanu su orkaitėje keptomis bulvėmis :)