• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 0.5 stiklinės sezamo sėklų (sėklos arba smulkinti riešutai)
  • 1 arbatinis šaukštelis acto
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius pasmeigiame ant pagaliukų. Į gilesnę keptuvę ar mažą puodą supilame cukrų ir vandenį. Maišome tol, kol cukrus ištirpta. Kai masė užverda įpilame acto, tada įmaišome sviestą. Maišydami verdam 7-10 min. Apvoliojame obuolius gauta karamele ir riešutais arba sezamais. Obuolius padedame ant kepimo popieriaus ir palaukiame kol sustings.

Autorius: Ineta

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 0.5 stiklinės sezamo sėklų (sėklos arba smulkinti riešutai)
  • 1 arbatinis šaukštelis acto
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius pasmeigiame ant pagaliukų. Į gilesnę keptuvę ar mažą puodą supilame cukrų ir vandenį. Maišome tol, kol cukrus ištirpta. Kai masė užverda įpilame acto, tada įmaišome sviestą. Maišydami verdam 7-10 min. Apvoliojame obuolius gauta karamele ir riešutais arba sezamais. Obuolius padedame ant kepimo popieriaus ir palaukiame kol sustings.

Autorius: Ineta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų