• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 24 vienetai krevečių ( be kevalo karališkos)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sviesto
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (čili)
  • 2 skiltelės česnakų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 24 vienetai krevečių ( be kevalo karališkos)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sviesto
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (čili)
  • 2 skiltelės česnakų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pilame į keptuvę aliejų, dedame truputį sviesto. Kai aliejus įkaista, sumetame krevetes ir pakepame jas apie porą minučių. Dedame česnaką su druska, čili pipirą. Pavartant kepame dar kokias 2-3 minutes kol jos iš pilkai baltų tampa rausvos, koralinės ir truputį susiriečia. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jo tampa kietokos.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų