• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 mililitrų baltojo vyno
  • 400 gramų kalmarų
  • 200 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalmarus sudėkite į šaltą vandenį ir jam užvirus virkite lygiai 7 minutes. Išvirtus supjaustykite juostelemis. Smulkiai supjaustykite svogūną ir
    pakepinkite svieste. Į svogūnus supilkite grietinę, vyną, sudėkite supjaustytus kalmarus ir
    viską pakaitinkite dar apie 5 minutes. Patiekite su ryžiais arba spagetti.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų