• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek anyžių
  • 1 vienetas apelsinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 5 vienetai gvazdikėlių (pumpurai)
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
  • 700 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
  • 0.5 stiklinės vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į puodą 0,5 stiklinės vandens, įdėti gvazdikėlių, muskato, cinamono bei imbiero, užvirkite, o užvirus nukelkite nuo ugnies ir atidėkite 15 minučių.
    Tuomet vėl užkaiskite vandens bei prieskonių mišinį ir sudėkite į jį susmulkintą, švariai nuplautą apelsiną, anyžius, suberkite cukrų, supilkite vyną.
    Viską virkite, kol vynas taps karštas, bet ne užvirkite.
    Karštą vyną supilstykite į stiklines ir patiekite.
    Nuostabaus Kalėdų aromato gėrimas.
    Skanaus!

Autorius: Monika

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek anyžių
  • 1 vienetas apelsinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 5 vienetai gvazdikėlių (pumpurai)
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
  • 700 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
  • 0.5 stiklinės vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į puodą 0,5 stiklinės vandens, įdėti gvazdikėlių, muskato, cinamono bei imbiero, užvirkite, o užvirus nukelkite nuo ugnies ir atidėkite 15 minučių.
    Tuomet vėl užkaiskite vandens bei prieskonių mišinį ir sudėkite į jį susmulkintą, švariai nuplautą apelsiną, anyžius, suberkite cukrų, supilkite vyną.
    Viską virkite, kol vynas taps karštas, bet ne užvirkite.
    Karštą vyną supilstykite į stiklines ir patiekite.
    Nuostabaus Kalėdų aromato gėrimas.
    Skanaus!

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų