INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai pieno
- 100 gramų juodojo šokolado
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 0.5 kepimo miltelių
- 1 stiklinė avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite aliejų, išbrinkinkite avižinius dribsnius, su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir kakavą. Išmaišykite.
Masę dėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 20 - 30 minučių.
Glaisto gamyba. Ištirpinkite puode sviestą, sudėkite laužytą šokoladą, įpilkite pieno ir suberkite cukrų. Nuolat maišykite, kol šokoladas ištirps.
Glajų užpilkite ant iškepusio pyrago.
Skanaus.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai pieno
- 100 gramų juodojo šokolado
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 0.5 kepimo miltelių
- 1 stiklinė avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite aliejų, išbrinkinkite avižinius dribsnius, su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir kakavą. Išmaišykite.
Masę dėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 20 - 30 minučių.
Glaisto gamyba. Ištirpinkite puode sviestą, sudėkite laužytą šokoladą, įpilkite pieno ir suberkite cukrų. Nuolat maišykite, kol šokoladas ištirps.
Glajų užpilkite ant iškepusio pyrago.
Skanaus.
Autorius: Neringa
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI