• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 300 gramų varškės
  • 100 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek džemo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę pertrinkite per sietelį, dėkite kambario temperatūros sviestą, ir berkite cukrų, žiupsnelį druskos. Minkykite ir berkite miltus. Tešla turi gautis kočiojama. Tada iškočiojame tešlą, supjaustome trikampėliais, dedame džemą ir susukame. Sudedame į skardą ir kepame apie 180 laipsnių, kol apskrus. Skanaus!

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 300 gramų varškės
  • 100 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek džemo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę pertrinkite per sietelį, dėkite kambario temperatūros sviestą, ir berkite cukrų, žiupsnelį druskos. Minkykite ir berkite miltus. Tešla turi gautis kočiojama. Tada iškočiojame tešlą, supjaustome trikampėliais, dedame džemą ir susukame. Sudedame į skardą ir kepame apie 180 laipsnių, kol apskrus. Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų