Varškę pertrinkite per sietelį, dėkite kambario temperatūros sviestą, ir berkite cukrų, žiupsnelį druskos. Minkykite ir berkite miltus. Tešla turi gautis kočiojama. Tada iškočiojame tešlą, supjaustome trikampėliais, dedame džemą ir susukame. Sudedame į skardą ir kepame apie 180 laipsnių, kol apskrus. Skanaus!
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai cukraus
šiek tiek kvietinių miltų
300 gramų varškės
100 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek džemo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę pertrinkite per sietelį, dėkite kambario temperatūros sviestą, ir berkite cukrų, žiupsnelį druskos. Minkykite ir berkite miltus. Tešla turi gautis kočiojama. Tada iškočiojame tešlą, supjaustome trikampėliais, dedame džemą ir susukame. Sudedame į skardą ir kepame apie 180 laipsnių, kol apskrus. Skanaus!