Margariną išsukti su cukrumi, medumi ir kiaušiniais. Išsijotus miltus sumaišyti su kepimo milteliais, kakava ir prieskoniais. Palaipsniui berti miltus ir pastoviai maišant pilti pieną į margarino, cukraus, medaus bei kiaušinių masę. Paruoštą tešlą supilstyti į keksiukų formeles ir kepti apie 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Iškeptus keksiukus galima apipilti šokolado glazūra arba dar karštus aptepti tamsia uogiene. Gražių Jums švenčių! Skanaus!
Autorius: Vilma
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
120 gramų cukraus
0.5 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
2 valgomieji šaukštai kakavos (milteliai)
125 gramai margarino
60 gramų medaus
0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
2 vienetai kiaušinių
300 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margariną išsukti su cukrumi, medumi ir kiaušiniais. Išsijotus miltus sumaišyti su kepimo milteliais, kakava ir prieskoniais. Palaipsniui berti miltus ir pastoviai maišant pilti pieną į margarino, cukraus, medaus bei kiaušinių masę. Paruoštą tešlą supilstyti į keksiukų formeles ir kepti apie 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Iškeptus keksiukus galima apipilti šokolado glazūra arba dar karštus aptepti tamsia uogiene. Gražių Jums švenčių! Skanaus!