• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 30 gramų cukraus pudros (glajui)
  • 100 gramų cukraus (rudas)
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų (maltas)
  • 4 valgomieji šaukštai medaus
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 valgomojo šaukšto vandens (glajui)
  • 100 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukite cukrų, sviestą ir ištirpintą medų. Tada įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Supilkite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, maltą imbierą bei gvazdikėlius ir gerai išmaišykite.

    Tešlą suvyniokite i plastikinę plėvelę ir dekite į šaldytuvą 30 minučių.

    Atšaldytą tešlą dėkite ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite 0,5 cm storio blyną. Formelėmis išspauskite sausainius.

    Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Į skardą (išklotą kepimo popieriumi) sudėkite sausainius ir kepkite 12 minučių.

    Glajaus gaminimas:

    Cukraus pudrą sumaišykite su vandeniu ir citrinos sultimis (turi gautis pastos tirštumo masė). Supilkite masę i konditerinį maišelį ir puoškite sausainius.

    Skanaus!

Autorius: Guoda

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 30 gramų cukraus pudros (glajui)
  • 100 gramų cukraus (rudas)
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų (maltas)
  • 4 valgomieji šaukštai medaus
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 valgomojo šaukšto vandens (glajui)
  • 100 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukite cukrų, sviestą ir ištirpintą medų. Tada įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Supilkite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, maltą imbierą bei gvazdikėlius ir gerai išmaišykite.

    Tešlą suvyniokite i plastikinę plėvelę ir dekite į šaldytuvą 30 minučių.

    Atšaldytą tešlą dėkite ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite 0,5 cm storio blyną. Formelėmis išspauskite sausainius.

    Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Į skardą (išklotą kepimo popieriumi) sudėkite sausainius ir kepkite 12 minučių.

    Glajaus gaminimas:

    Cukraus pudrą sumaišykite su vandeniu ir citrinos sultimis (turi gautis pastos tirštumo masė). Supilkite masę i konditerinį maišelį ir puoškite sausainius.

    Skanaus!

Autorius: Guoda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų