• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • 200 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 250 gramų avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą ir cukrų išsukti. Pieną po truputį įmaišyti į su kepimo milteliais išsijotus miltus, įberti cinamono, maltų gvazdikėlių. Įmaišyti cukraus ir sviesto masę. Pabaigoje – avižinius dribsnius. Tešlą šaukštu sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai parus. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • 200 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 250 gramų avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą ir cukrų išsukti. Pieną po truputį įmaišyti į su kepimo milteliais išsijotus miltus, įberti cinamono, maltų gvazdikėlių. Įmaišyti cukraus ir sviesto masę. Pabaigoje – avižinius dribsnius. Tešlą šaukštu sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai parus. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų