Sviestą ir cukrų išsukti. Pieną po truputį įmaišyti į su kepimo milteliais išsijotus miltus, įberti cinamono, maltų gvazdikėlių. Įmaišyti cukraus ir sviesto masę. Pabaigoje – avižinius dribsnius. Tešlą šaukštu sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai parus. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus
250 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų pieno
200 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
250 gramų avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ir cukrų išsukti. Pieną po truputį įmaišyti į su kepimo milteliais išsijotus miltus, įberti cinamono, maltų gvazdikėlių. Įmaišyti cukraus ir sviesto masę. Pabaigoje – avižinius dribsnius. Tešlą šaukštu sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai parus. Skanaus!