• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 1 česnakų
  • 250 gramų kopūstų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 1 vienetas dešrelių (kiaulienos)
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 litro sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą, dešrelę, svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti.
    Bulves nuskusti, išvirti ir sutrinti.
    Į verdantį sultinį įdėti česnaką, svogūną, bulvių piurė ir įpilti pusę alyvuogių aliejaus. Išmaišyti, 10 minučių pavirti, pridėti dešrą, kopūstą, likusį aliejų ir pavirti dar 10 minučių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų