INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis kmynų
- 2 vienetai laurų lapų
- 3 vienetai paprikų (žaliosios)
- 6 vienetai pomidorų pastos
- 8 vienetai svogūnų
- 800 gramų vištos filė
- 200 mililitrų baltojo vyno
- šiek tiek druskos
- 0.5 gramo šafrano
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauname daržoves. Papriką supjaustome juostelėmis, pomidorą ir nuluptą svogūną - griežinėliais, į didelį puodą ant dugno sudedame svogūnus, ant viršaus - pomidorus, paskui paprikas. Vištos krūtinėles supjaustome pakankamai dideliais gabalais (vieną krūtinėlę į 3-4 dalis), dedame į puodą ant paprikų, pabarstome šafranu, sudedame keturias skilteles nenulupto česnako, lauro lapus ir kmynus. Pasūdome ir pabarstome pipirais, bei užpilame baltuoju vynu. Verdame ant mažos ugnies apie 1,5 val.
REKLAMA